Hieronder vindt u de informatie betreffende de weekenddiensten:

  • Voorwaarden weekenddienst
  • Bereikbaarheid
  • Betaling

De dienstdoende tandarts is voor spoedgevallen bereikbaar op het spoednummer van Dental 365 te Gouda: 085-0189444

Voor meer informatie over de maatregelen tegen het Coronavirus verwijzen wij naar de site van allesoverhetgebit.nl.

De Alphense Tandartsenkring heeft met de aangesloten tandartspraktijken een Weekenddienst georganiseerd samen met Dental365 te Gouda. Voor pijnklachten of spoedgevallen buiten de werktijden kunt u contact opnemen met Dental 365 te Gouda via nummer 085-0189444. Voor meer informatie kijk op hun site: Dental 365 Gouda.

Dental 365 Gouda is een 24/7 praktijk waar je uitsluitend terecht kunt voor spoedgevallen als je tandarts bij ze is aangesloten. Je kunt er ook terecht als je geen tandarts hebt. Zij zullen uitsluitend de spoedklachten behandelen. Voor de overige behandelingen zullen ze je terugsturen naar je eigen tandarts. De praktijk is gevestigd vlak bij het station van Gouda aan de Limburg van stirumstraat 1, 2805BD Gouda. Zij zullen uw tandarts informeren over de behandeling die ze uitgevoerd hebben.

Meestal is het zo, dat na behandeling door een dienstdoende tandarts, contant of met pin moet worden afgerekend. U ontvangt daarvoor een kwitantie. Deze kwitantie kunt u, als u aanvullend verzekerd bent, bij uw zorgverzekeraar indienen. Deze bepaalt in hoeverre u dit consult deels of volledig gerestitueerd krijgt. Verder verzoeken wij u altijd uw volledige adresgegevens en verzekeringsgegevens aan de tandarts te overhandigen. Ook verzoeken wij u vriendelijk om altijd een gezondsheidsvragenlijst in te vullen.

Voor acute problemen of spoedgevallen leest u de informatie op de pagina spoedgevallen.