Dienstdoende tandarts 19 februari 2020

SPOEDLIJN

Tandartsenkring

.  Alphen aan den Rijn .

0172 - 251088

Weekenddienst

Hieronder vindt u de informatie betreffende de weekenddiensten:

  • Voorwaarden weekenddienst
  • Spreekuren
  • Bereikbaarheid
  • Betaling

De Alphense Tandartsenkring heeft met de aangesloten tandartspraktijken een Weekenddienst georganiseerd samen met Dental365 te Amsterdam. Dit betekent dat er in het weekend een inloopspreekuur beschikbaar is, waar u zonder afspraak heen kunt gaan. Dit consult is bedoeld voor personen met klachten of bijzonderheden aan het gebit, waarvoor u niet kunt wachten op een reguliere afspraak met uw eigen tandarts.

In het weekend zijn de spreekuren op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 17.30 in de praktijk van de dienstdoende tandarts. Op feestdagen is het spreekuur eveneens van 17.00 tot 17.30 uur. Voor de locatie van de spreekuren kunt u bellen met de Spoedlijn van Tandartsenkring Alphen aan den Rijn: 0172 – 251088.

Meestal is het zo, dat na behandeling door een dienstdoende tandarts, contant moet worden afgerekend. U ontvangt daarvoor een kwitantie. Deze kwitantie kunt u, als u aanvullend verzekerd bent, bij uw zorgverzekeraar indienen. Deze bepaalt in hoeverre u dit consult deels of volledig gerestitueerd krijgt. Verder verzoeken wij u altijd uw volledige adresgegevens en verzekeringsgegevens aan de tandarts te overhandigen. Ook verzoeken wij u vriendelijk om altijd een gezondsheidsvragenlijst in te vullen.

Voor acute problemen of spoedgevallen leest u de informatie op deze pagina.